Брифінг – презентація проєкту “Виявлення корупційних правопорушень при наданні освітніх послуг в Коропській територіальній громаді “

  Брифінг – презентація підтриманого проєкту “Виявлення корупційних правопорушень при наданні освітніх послуг в Коропській територіальній громаді ” пройшов 14 березня 2023 року.
  В рамках реалізації даного проекту пропонується провести антикорупційне розслідування по виявленню корупційних правопорушень при наданні освітніх послуг в Коропській територіальній громаді за період 2021-2022 роки, в тому числі використання коштів місцевого бюджету, які передбачені відповідними Програмами по сфері освіти. За результатами проведеного розслідування направити відповідні звернення до правоохоронних органів, привернути увагу громадськості до проявів корупції на місцевому рівні з метою попередження корупційних правопорушень в подальшому.
  Цей проект був підтриманий в рамках конкурсу міні-грантів «Підтримка антикорупційних розслідувань на регіональному та місцевому рівнях». Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» реалізує ініціативу, направлену на підвищення рівня участі органів громадянського суспільства у реалізації антикорупційної реформи на місцевому рівні в північній частині України: Чернігівській, Сумській та Харківській областях.
  Проект «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права» впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.