В Ріпкинській громаді пройшов тренінг з управління проєктами в рамках ініціативи “Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад”

6 листопада у Ріпкинській громаді пройшов тренінг з управління проєктами в рамках ініціативи «Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад», який реалізує Чернігівський Центр Прав Людини.
💬Говорили про важливість залучення ресурсів на реалізацію ініціатив громадян та громадських організацій, особливо на молодіжні проєкти та ініціативи щодо відновлення територій.
Теорія + практичні завдання 🟰 в результаті учасники собі занотовують ідеї щодо розвитку спортивного простору, створення безпекового прострору та інформаційно-консультативної підтримки.
Нагадаємо, що проект реалізується у Менській, Бахмачській, Ріпкинській, Городнянській та Добрянській громадах Чернігівської області.
👉Діяльність проходить завдяки фінансовій підтримці Чорноморського фонду регіонального співробітництва, який є проєктом Фонду Маршалла Сполучених Штатів, в рамках проекту «Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад», який виконує ГО «Чернігівський Центр Прав Людини»