для молоді Менської громади провели тренінг з проєктного менеджменту.

В рамках проекту «Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад», який виконує ГО “Чернігівський Центр Прав Людини”, 11 листопада для молоді Менської громади провели тренінг з проєктного менеджменту.
В програмі тренінгу – теорія і практичні завдання, обговорення проблем, які турбують молодь громади, а також пошук рішень.
Важливо, що виконуючи завдання учасники окреслили важливі напрямки розвитку громади і визначили в них свою роль. Серед іншого говорили про
🔸більшу залученість молоді, які проживають у селах громади у її життя;
🔸створення спортивного простору для занять спортом та популяризації здорового способу життя серед молоді та підлітків;
🔸створення безпекового простору в громаді (обладнання укриттів, тощо);
🔸створення молодіжного простору, тощо.
До кожної проблеми учасники намагалися знайти рішення, переформулювати проблему в мету, визначити завдання і цілі можливих проєктів.
Нагадаємо, що проект реалізується у Менській, Бахмачській, Ріпкинській, Городнянській та Добрянській громадах Чернігівської області.
👉Діяльність проходить завдяки фінансовій підтримці Чорноморського фонду регіонального співробітництва, який є проєктом Фонду Маршалла Сполучених Штатів, в рамках проекту «Залучення молоді для ефективного відновлення прикордонних громад», який виконує ГО «Чернігівський Центр Прав Людини».