Громади долучаються до цифрової екосистеми DREAM для реалізації проєктів відбудови

🌐DREAM – Державна цифрова екосистема управління відновленням допомагає громадам організовувати та пріоритезувати проєкти відновлення, забезпечуючи прозорість та ефективність на всіх етапах. Нещодавно Житомирська і Високопільська громади додали нові проєкти у своїх регіонах до системи.
🏚️Житомирська громада вже інтегрувала до DREAM понад 40 проєктів, зокрема 14 – у сфері охорони здоров’я, два – з облаштування соціального житла для внутрішньо переміщених осіб і один проєкт створення реабілітаційного центру.
🛠Високопільська громада (Херсонська область) додала до DREAM майже 70 проєктів. Серед них – 19 відновлення та обслуговування критичної інфраструктури, 19 – у сфері освіти, а також 8 проєктів, спрямованих на соціальний захист населення.
💧Проєкти з відновлення водопостачання є пріоритетом для громади, оскільки через підрив Каховської ГЕС знизився рівень води в колодязях та інших індивідуальних джерелах водопостачання, що створює загрозу масштабної кризи нестачі води.
Детальніше про проєкти кожної з громад можна ознайомитися у їхніх профілях https://dream.gov.ua/ua/communities
Розробка платформи галузевої системи управління проєктами відбудови (система другого рівня Digital Restoration Ecosystem for Accountable Management (DREAM) в межах проєкту «Розробка low-code платформи галузевої відомчої системи управління проєктами (система другого рівня) та її пілотне впровадження для Digital Restoration Ecosystem for Accountable Management (DREAM)» реалізується Офіс ефективного регулювання BRDO за підтримки проєкту «Ефективне державне управління завдяки GovTech і прозорості в Україні», що впроваджується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.