«СЛІДСТВО.ІНФО» ОГОЛОШУЄ НАБІР НА 5-ДЕННІ ПРАКТИЧНІ ІНТЕНСИВИ З ЮРІЄМ НІКОЛОВИМ

Агенція розслідувань «Слідство.Інфо» у співпраці з колегами з медіа «Наші гроші» проведе два 5-денні практичні інтенсиви для журналісток/-ів, які хочуть поглибити свої навички розслідування корупції в найпопулярніших закупівлях та найбільших будівельних кошторисах. 

Дати: 8–12 та 15–19 липня 2024 року. Місце проведення буде повідомлено відібраним учасницям/-кам.

У межах зазначених програм відібрані кандидати навчатимуться під керівництвом редактора сайту «Наші гроші» Юрія Ніколова та журналістки сайту «Наші гроші» Анни Сороки. Формат інтесиву (investigative news laboratory) передбачає навчання через роботу, тож учасниці/-ки шукатимуть, аналізуватимуть та писатимуть новини та розслідування, найкращі з яких будуть опубліковані. За результатами інтенсиву учасникам може бути запропонована постійна робота у розслідувальницьких редакціях.

Взяти участь у інтесиві можна, заповнивши анкету-заявку за покликанням до 27 червня 2024 року включно.

Група учасниць/-ків (по 8 осіб) формується на конкурсній основі. Кандидаток/-ів може бути запрошено на коротке онлайн-інтерв’ю.

Результат відбору буде оголошено не пізніше 2 липня 2024 року. Організатори залишають за собою право повідомити про результат лише відібраним учасникам / учасницям та не пояснювати причин такого рішення.

Участь у інтесиві безкоштовна. Проживання та компенсацію транспортних витрат для учасниць/-ків з інших міст забезпечують організатори.

Якщо у вас виникнуть запитання, звертайтеся до менеджерки «Слідства.Інфо» Марини Логачової: logachova.maryna@gmail.com.

The investigative news laboratory is supported [in part] by a grant from the Open Society Foundations and organized by OCCRP and Slidstvo.Info.

«Слідство.Інфо» оголошує набір на 5-денні практичні інтенсиви з Юрієм Ніколовим