Брифінг – презентація підтриманого проєкту “Проведення антикорупційного розслідування в Коропській територіальній громаді

 Брифінг – презентація підтриманого проєкту “Проведення антикорупційного розслідування в Коропській територіальній громаді за період 2021-2022 роки” пройшов 14 березня 2023 року.
 Мета проекту – привернути увагу мешканців Коропської ТГ до проявів корупції на місцевому рівні для зниження рівня корупційних правопорушень через проведення антикорупційного розслідування в Коропській селищній раді, комунальних установах, підприємствах селищної ради в частині ефективності використання коштів місцевого бюджету, гуманітарної допомоги та повідомлення виявлених фактів до правоохоронних органів.
 Цей проект був підтриманий в рамках конкурсу міні-грантів «Підтримка антикорупційних розслідувань на регіональному та місцевому рівнях». Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» реалізує ініціативу, направлену на підвищення рівня участі органів громадянського суспільства у реалізації антикорупційної реформи на місцевому рівні в північній частині України: Чернігівській, Сумській та Харківській областях.
 Проект «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права» впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.