АГЕНТСТВО ВІДНОВЛЕННЯ ЗАТВЕРДИЛО КОДЕКС ЕТИЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

Розроблений в рамках ACAP – Anti-Corruption-Action-Plan, за підтримки ЄБРР і у партнерстві з Базельським Інститутом Управління, цей Кодекс є важливою віхою в посиленні спроможності Агентства.

“Документ пояснює вимоги законів і встановлює правила етичної поведінки. Всі політики Агентства з питань запобігання корупції мають узгоджуватися із Кодексом. Так зараз розробляємо Положення про службові розслідування в Агентстві, і одна з підстав притягнення до відповідальності – порушення вимог Кодексу”, – розповідає Валерія Іванова, заступниця Мустафи Найєма.

Цей Кодекс базується на антикорупційному законодавстві України, а також простій, але глибокій вірі, що етична поведінка є фундаментом, основою значущої державної служби. Він окреслює принципи, яких маємо дотримуватися, та стандарти, яких прагнемо досягти. Кодекс стосується не тільки команди Агентства, а й всіх, з ким ми працюємо для відновлення – регіональних служб, підпорядкованих підприємств, партнерів і підрядників, громад.

Кодекс етики окреслює принципи, яких маємо дотримуватися, та стандарти, яких прагнемо досягти. Він нагадує, що наші дії, незалежно від їх масштабу, впливають на успіх відновлення країни.

Файли для завантажування