Активісти молодіжної громадської ради взяли участь в «антикорупційній каві»

11 листопада цього року відбулась зустріч-обговорення із активістами молодіжної ради в одній із пілотних громад Львівської області у рамках проекту «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад».

У Новострілищанській ОТГ, яка стала одним із партнерів – громад-учасників проекту, відбулось організоване ГО «Центр громадської адвокатури» обговорення із активістами молодіжної громадської ради об’єднаної громади.
В рамках заходу молоді люди спільно із модераторами з’ясовували, що таке явище корупції у суспільстві, за результатами перегляду відео-роликів обговорювали прояви, з якими найбільше може стикатись молодь в житті. Також учасники взяли участь в навчальній вікторині, мали можливість поставити питання експертам. Все це відбувалось під час неформального спілкування за кавою.
Нагадаємо, що проект впроваджує Коаліція громадських організацій – Чернігівський Центр Прав Людини, Центр громадської адвокатури, Громадська ініціатива Луганщини, Фонд розвитку міста Миколаєва та Чугуївська правозахисна група. Організації мають значний успішний досвід забезпечення участі громадськості у місцевому самоврядуванні, аналізу місцевих та національних політик, здійснення профільних реформ, а також протидії корупції шляхом застосування інструментів місцевої демократії.
Проект «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад» реалізується завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении