Анонси вебінарів про навчання в США від EducationUSA

Онлайн-семінар “Підготовка до GRE”

Хочеш вступити на магістерські або докторські програми в США? Як і коли краще починати готуватися до екзамену GRE, щоб отримати найвищі бали? Яке значення мають отримані бали у процесі вступу? Радниця EducationUSA з питань вищої освіти в США розкаже про те, як збільшити свої шанси на успіх під час здачі цього екзамену і які ресурси для підготовки доступні для іноземних студентів.

Деталі та реєстрація

Онлан-презентація “Як отримати ступінь MPA/MPP в США?”

Чи розглядаєш ти кар’єру в уряді або в неприбуткових організаціях? Маєш бажання працювати на держслужбі та сприяти загальному благу суспільства? Тоді ступінь магістра державного управління (MPA) або політики (MPP) може Тобі підійти. Долучайся до нашої презентації, яку проводитиме Вікторія Барбанюк, випускниця програми MPA всесвітньо визнаного факультету Міжнародних та державних справ, який знаходиться в університеті Колумбії.

Деталі та реєстрація

Вебінар “Як пройти інтерв’ю для вступу в університети США”

Радниця EducationUSA допоможе відповісти на деякі з найбільш хвилюючих запитань: “Як вітатись з інтерв’юером?”, “Що, якщо я не знаю відповіді на питання?”, “Як одягатися на співбесіду?”, “Чи варто просити повторити питання?”, “Як успішно пройти Skype-співбесіду?”. Ці, та багато інших запитань, ми обговоримо під час нашої презентації

Деталі та реєстрація

Вебінар “Успішний шлях до навчання в американських університетах”

Бажаєш навчатися у США, але бракує знань як цього досягти? Відвідай нашу щомісячну презентацію, щоб дізнатися про процес вступу, фінансування своєї освіти та послуги, що надають центри EducationUSA.

Деталі та реєстрація