АРХІТЕКТУРНА МАЙСТЕРНЯ ПОКАЗАЛА, А ПОТІМ ВИДАЛИЛА ФОТО ЕЛІТНОГО БУДИНКУ АТРОШЕНКА В ЦЕНТРІ ЧЕРНІГОВА. ФОТО

Архітектурна майстерня 33BY розмістила у мережі фото двоповерхового будинку, який розташований в історичному центрі міста, навпроти парку Хмельницького, за адресою Шевченка 4-а.

Про це повідомляє 33by.pro by Ivan Yunakov на своїй сторінці у Facebook.

Двоповерховий будинок «Twin House», загальною площею 1000м2, розрахований на проживання двох сімей. Його почали будувати у 2018 році.

Цей будинок належить міському голові Чернігова Владиславу Атрошенку. В декларації тоді вказав, що він коштує майже 7 мільйонів гривень.

Це двоповерховий дуплекс, на дві родини, в сучасному стилі загальною площею 1000м2, гараж на 6 авто, господарський блок, спортзал, прибудинковий сад. Перший поверх у планувальному рішенні несе об’єднавчу функцію. Він дозволяє всій родині зібратися у вітальні, залі або в їдальні. На другому поверсі розташовані приватні покої: дві дитячі кімнати, господарська спальня з окремими санвузлами та гардеробом, а також вихід на терасу.

Авторами проєкту виступило Архітектурне бюро Івана Юнакова «33bY Architecture». Іван Юнаков, за оцінкою експертів видання «Страна.ua», вважається одним з найдорожчих та відомих архітекторів Києва.

Сам Юнаков наразі є народним депутатом України IX скликання від партії «Слуга народу».

У 2018 році в сюжеті Суспільного чернігівський ріелтор Олександр Панасюк озвучував вартість одного квадратного метра в новобудові Атрошенка як мінімум у 1000 доларів за квадратний метр.

U.P.D. – Станом на 11.29 всі фото елітного будинку Атрошенка видалили як зі сторінки майстерні у Facebook, так і з офіційного сайту.

Фото – 33by.pro