Брифінг 4 “Антикорупційні розслідування”

Громадська організація “Асоціація регіональних засобів масової інформації”” презентувала проєкт “Моніторинг якості життя депутатів Чернігівської обласної ради”.

Проект передбачає моніторинг способу життя депутатів Чернігівської обласної ради  на предмет конфлікту інтересів через іх декларації, а саме: відповідність витрат та стилю життя до заробленого, правдивість інформації у власноручно заповнених деклараціях та чесність при отримані незарплатних матеріальних вигод. Це наступний проєкт, підтриманий ГО “Чернігівський Центр Прав Людини”  в рамках  конкурсу «Підтримка антикорупційних розслідувань на регіональному та місцевому рівнях», організованому за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.

 

📌
Метою конкурсу є
• викриття корупційних схем та корупціонерів серед політиків, чиновників та урядовців у різних сферах громадсько-політичного життя;
• привернення уваги громадськості до корупції в органах влади;
• спонукати правоохоронців до пошуку й покарання винних шляхом співпраці з громадськими антикорупційними ініціативами.
Конкурс міні-грантів був організований в рамках ініціативи, направленої на підвищення рівня участі органів громадянського суспільства у реалізації антикорупційної реформи на місцевому рівні в північній частині України: Чернігівській, Сумській та Харківській областях.