“Бідність” правителя росії.

Палаци, яхти та виноградники, які надали Володимиру Путіну друзі та олігархи, пов’язані з неформальною мережею, що володіє активами на суму понад 4,5 мільярда доларів. Низка активів пов’язані через загальне доменне ім’я електронної пошти, LLCInvest.ru, повідомило британське видання «The Guardian».
«LLCInvest найбільше виглядає як кооператив, або асоціація, в якій його учасники можуть обмінюватись благами та майном», – каже експерт.
До мережі активів віднесли:
🔺 Палац вартістю 1 мільярд фунтів стерлінгів в Геленджику на Чорному морі;
🔺Гектари виноградників навколо Геленджицького палацу
🔺Гірськолижний курорт «Ігора» в Ленінградській області, де в 2013 році відбулося весілля доньки Путіна.
🔺Вілла Селлгрен на північ від Санкт-Петербурга, відома місцевим жителям як «Дача Путіна».
🔺Дерев’яна будівля на північ від Санкт-Петербурга, відома як Рибалка
🔺Активи у розмірі 4,5 мільярда доларів, які належать компаніям LLCInvest, включають великі грошові депозити. Значні кошти мають у своєму розпорядженні два некомерційні фонди, співзасновниками яких є Тимченко та Колбін, які, згідно з корпоративними записами Spark, мабуть, використовують доменне ім’я. Станом на кінець 2020 року на депозитному рахунку «Розвиток аграрних ініціатив» було 17 мільярдів рублів (248 мільйонів фунтів стерлінгів), тоді як «Розвиток ефективного інвестиційного ринку» зберігало понад 20 мільярдів рублів (292 мільйони фунтів стерлінгів) довгострокових депозитів і майже 5 мільярдів рублів (73 мільйони фунтів стерлінгів) у короткострокових депозитах на кінець 2020 року, згідно з загальнодоступними рахунками.
Докладніше за посиланням https://nashigroshi.org/2022/06/20/putins-kyy-llcinvest-ru/
 Возможно, это изображение 1 человек и текст «эксклюзивные российские электронные письма показывают, что "сеть"> содержит активы на 4,5 миллиарда долларов, связанные путиным»