Ваш дайджест можливостей у Європі

Для молодих професіоналів, що працюють з темами ЄС. Навчальна поїздка до Брюсселю та Страсбургу. Дедлайн – 16 березня

Для митців та дослідників. Конкурс проектів, які поєднують мистецтво та технології від Європейської комісії. Дедлайн – 2 березня

Для митців-початківців. Участь в премії The Luxembourg Art Prize. Дедлайн – 30 квітня

Для студентів-музикантів. Академія при Фестивалі Моріцбург (Німеччина). Дедлайн – 2 березня

Для випусників та молодих професіоналів до 35 років. Літня школа від Transparency International в Литві. Дедлайн – 30 квітня

Для студентів. Стипендії на магістратуру в Бельгії. Дедлайн – 30 квітня

Для поетів та письменників-початківців. Міжнародна програма резиденцій у Кракові. Дедлайн – 29 березня

Для вищих освітніх закладів. Програма «Студентської Академічної Мобільності Україна».
House of Europe шукає університети-партнерів для програми короткострокового обміну студентами в наступному навчальному році. Дедлайн – 31 березня.
Для дітей 11-13 років. Європейський табір під Києвом. Дедлайн – 15 березня.
House of Europe запрошує дітей провести на початку червня два насичених подіями тижні у Європейському таборі. Під час табору дитина матиме можливість поспілкуватись з волонтерами з країн ЄС, відкрити для себе мови Європейського Союзу та дізнатись більше про цінності ЄС.

Для участі в складанні програми та проведенні таборів ми запрошуємо волонтерів з ЄС, що мають досвід роботи з дітьми, творчий підхід до викладання та (дуже бажано) вже працювали в подібних проектах й з дітьми з особливими потребами. Дедлайн – 15 березня.

Для організації кількох навчальних подорожей для менеджерів креативних хабів та соціальних підприємців у 2020 році House of Europe шукає партнерів у країнах ЄС. Ми очікуємо від партнерів розробку концепції подорожі, логістичну її організацію та супровід, комунікаційну підтримку. Дедлайн – 1 березня.
Вже за тиждень завершиться грантовий конкурс House of Europe для організацій, що працюють з творчою молоддю. Переможці отримають гранти від 6000 до 10000 євро на реалізацію мистецьких проєктів для молоді віком від 16 до 25 років.
27 лютого House of Europe презентує свої програми для соціальних підприємців на великій події в Києві “Імпакт-інвестування: перший досвід і погляд у майбутнє”. Це – перша в Україні конференція, присвячена інвестуванню в соціальні стартапи, на якій буде зібрано досвід соціальних інвестицій великого бізнесу, фондів та приватних інвесторів, а також обговорять можливості для розвитку цієї сфери в Україні.