Гарус накатався своєю Audi A6 на 493 тисячі гривень

Скандально відомий колишній голова Іванівської ОТГ Сергій Гарус відзначився не тільки найдорожчим в Україні будівництвом амбулаторії та ЦНАПу, а ще й примудрився нагріти громаду на 493 тисячі гривень, винаймаючи свою ж Audi A6.
Про цей факт стало відомо від депутата сільради, який зацікавився фактом використання головою громади елітної автівки.
Але, в роки головування Гаруса, дана інформація блокувалася і лише зараз всі можуть дізнатися у скільки обійшлося розкішне життя та жадібність Іванівського голови.
Так, у продовж своєї трирічної каденції, Сергій Гарус винаймав, обслуговував та заправляв власне авто, яке придбав на третіх осіб за 80 тисяч євро. У 2018 році, лише обслуговування автівки Гаруса обійшлася громаді в 36 тис.грн. Та з кожним роком апетити голови зростали, як і витрати на обслуговування власної Audi, що вилилися у витрати на обслуговування – 2019 році на майже 48 тис.грн. та 2020 в 70 тисяч гривень. Крім цього, на заправку машини для Гаруса, громада за три роки виклала 338 тис.грн.
  Нагадаємо всім, що раніше ми вже публікували матеріали про Сергія Гаруса, який за короткий термін свого перебування на посаді спромігся пристроїти до громади власну компанію, яка збудувала найдорожчі в Україні будівлі амбулаторії та ЦНАПу, по ціні в 33 тисячі за квадратий метр. Даний факт зацікавив Чернігівську обласну прокуратуру, яка відкрила кримінальне провадження та почала слідство. Напевно, факти викладені в данній публікації, також стануть привідом для відкриття кримінального провадження за перевищення влади та владних повноважень Сергієм Гарусом, які спричинили збитки бюджету громади.
Жадібність і тупість мають бути покарані.