День Європейської співпраці 2020 — стартувала Транскордонна освітня кампанія для шкіл

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 запрошує школи з території Програми взяти участь у Транскордонній освітній кампанії у рамках Дня європейської співпраці 2020.

Сьогодні питання збереження нашої планети мають першорядне значення, тому девіз цьогорічної освітньої кампанії — “TOGETHER TO GREEN TOMORROW!”

ІДЕЯ

24 відібраних команд з Польщі, Білорусі та України (по 8 команд від кожної країни) буде запрошено зустрітися у Фіналі, що відбудеться 17 – 20 вересня 2020 року у Бресті (Білорусь).

Під час ігор, майстер-класів та інших видів діяльності учасники з трьох країн працюватимуть у змішаних транскордонних командах. Підлітки матимуть можливість продемонструвати свою креативність, знання та навички, а також завести нових друзів і одержати безцінний досвід спільної роботи задля збереження нашої спільної транскордонної природної спадщини.

Молодь з прикордонних регіонів трьох сусідніх країн матиме нагоду спільно працювати над формуванням вмінь та навичок необхідних для екологічного способу життя та нашого «зеленого» майбутнього. Кожен з учасників одержить унікальні промоційні матеріали від Програми та ЄС.

Організатори кампанії забезпечують 24 вибраним командам витрати, пов’язані з участю у Фіналі, в тому числі транспорт, проживання та харчування.

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ 

Команди з 4-х учнів від шкіл (в тому числі загальноосвітніх шкіл, художніх та музичних шкіл), що знаходяться на території наступних регіонів:

– у Польщі: з Підляського, Люблінського і Підкарпатського воєводств, а також східної частини Мазовецького воєводства (Остроленко-Седлецький субрегіон);

– у Білорусі: з Гродненської, Брестської, Мінської і Гомельської областей;

– в Україні: з Волинської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Вік учнів – 12-16 років (не випускні класи). Команду повинен супроводжувати вчитель (керівник команди). Кожна школа може подати тільки одну заявку.

Завантажити: Загальні правила

Завантажити: Форма заявки

Завантажити: Шкала оцінювання

Завантажити: згода на обробку персональних даних (дорослі)

Завантажити: Згода на обробку персональних даних (діти)

Кінцевий термін подання заявок — 8 травня 2020 року 

Детальніше