Депутат Чернігівської міської ради Іван Бакшун вийшов з-під варти і записав відеозвернення (відео)

Депутат Чернігівської міської ради Іван Бакшун вийшов з-під варти і записав відеозвернення. Його оприлюднив на власній сторінці в Фейсбук сьогодні о 19:30.

 Деталей справи він не розповів. Лише сказав, що її веде військова прокуратура Києва.

Далі цитуємо: «Я впевнений, що слідство буде об’єктивним і все розставить на свої місця. А тоді картинка стане куди цікавіше».

Також Іван Бакшун додав, що багатьом політичним проектам він не подобається як депутат, адже завжди мав чітку позицію. Проте працював і надалі працюватиме на своїх виборців.

Нагадаємо, голову земельної комісії, депутата міськради Івана Бакшуна та директора КП “Чернігівбуднвест” Валерія Горбатова затримали 15 травня за підозрою в отриманні 25 тисяч доларів – першої частини хабара в 50 тисяч доларів. Гроші, за версією слідства, посадовці вимагали за надання підприємцю в суборенду землі в Чернігові для будівництва багатоповерхівки.

Горбатова затримали у Чернігові. Бакшуна – у Києві в ресторані під час отримання грошей.

У п’ятницю, 17 травня, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. А саме: 650 тисяч гривень Івану Бакшуну і 570 тисяч гривень – Валерію Горбатову.

UA: Чернігів