Добірка актуальних грантів для ОГС

Конкурс на виконання Цілі сталого розвитку 7 від компанії British Petroleum

Як збільшити частку відновлюваної енергії до 2030 року? Компанія British Petroleum оголошує конкурс «Lead 2030 Challenge for SDG 7». Його мета – виявлення та підтримка інноваційних рішень в галузі відновлюваної енергії з потенціалом збільшення її частки у глобальному енергетичному балансі. Дедлайн – 5 січня 2020 року.

Відкрито номінацію на премію «Екватор 2020» для громад

Премія організована ініціативою Equator Initiative в рамках Програми розвитку ООН, щоб визнати видатні зусилля громади щодо зменшення бідності шляхом збереження та сталого використання біорізноманіття. Кожен лауреат премії «Екватор» отримає 10 000 доларів США і отримає фінансування участі у серії політичних діалогів та спеціальних заходівя бідності шляхом збереження та сталого використання біорізноманіття. Дедлайн – 9 січня 2020 року.

Конкурс для громад на отримання грантів з підвищення енергоефективності

Міста та об’єднані територіальні громади запрошуються до участі у конкурсі на отримання грантів для підтримки впровадження заходів з підвищення енергетичної ефективності громадських будівель. Максимальна сума гранту не буде перевищувати десять тисяч євро. Дедлайн – 10 січня 2020 рік

Стипендіальна програма для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства

Відкрито конкурс заявок програми Eastern Partnership Civil Society Fellowship на 2020 рік. Учасники програми матимуть можливість реалізувати окремі проєкти на суму до 5000 євро, а також взяти участь у тренінгах та інших заходах з нарощування потенціалу. Дедлайн – 13 січня 2020 року.

Конкурс мікропроектів Програми ТКС Польща-Білорусь-Україна 2014-2020

Стартував конкурс мікропроектів Програми ТКС Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 у сфері культурно-історичної та природної спадщини, орієнтований на неприбуткові організації трьох країн. Дедлайн – 15 січня 2020 року.

Створення мережі регіональних партнерів Проекту «Голос жінок і лідерство – Україна»

Мета конкурсу – обрати 24 регіональних партнери (по одній партнерській організації в області), які допоможуть забезпечити участь жінок і жіночих організацій з усіх областей України в ініціативах проекту, а також підтримати залучення віддалених регіонів та недостатньо охоплених територій України. Сума гранту: 6 000 канадійських доларів на 24 місяці. Дедлайн – 15 січня 2020 року.

Новий ґрантовий сезон від Urban Space 100

15 грудня розпочинається подача заявок на ґранти від Urban Space 100. Ґрантовий сезон триває до 15 січня 2020 року

Відкрито виклик заявок «Інновації заради миру та справедливості» 2020 року

Питання цьогорічного виклику – яким чином переміщеним особам отримати доступ до доступних та якісних послуг важливих для їх безпеки та добробуту? Дедлайн – 31 січня 2020 року.

Конкурс для громад з розвитку центрів первинної медичної допомоги

Український фонд соціальних інвестицій оголошує конкурс субпроектів, метою яких є зміцнення центрів первинної медичної допомоги. Субпроекти можуть впроваджуватись у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій областях та у підконтрольних Україні районах Донецької та Луганської областей. Дедлайн – 31 січня 2020 року.

Конкурс грантів в рамках програми «Культура для змін»

Програма партнерства Українського культурного фонду та програми підтримки «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» Фонду «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ) спрямована на посилення українсько-німецької співпраці та спільний пошук відповідей на виклики сучасного світу через підтримку культурного діалогу та створення спільних культурно-мистецьких продуктів. Дедлайн – 31 січня 2020 року.

НДІ оголошує конкурс проектних заявок

Національний Демократичний Інститут оголошує конкурс проектних заявок в рамках компоненту «Підвіщення рівня видимості жінок-політикинь та розбудова коаліцій серед жінок у місцевих радах». Дедлайн – 3 лютого 2020 року.