Конкурс проектів для розвитку талантів сільських дітей

Фонд “Я майбутнє України” постійно думає про те, яким чином змінити життя бідних дітей. Ми намагаємося допомогти із лікуванням, зібрати до школи, покращити житло. Та, попри це,  постійно залишається важливе стратегічне питання – освіта та розвиток. У сучасному світі без певного рівня освіти знайти собі місце – дуже складно! І до того ж, як свідчать західні дослідження, найефективнішим методом протидії підлітковій злочинності, алкоголізму та наркоманії – є зайнятість підлітків. Діти, які активно включені у позашкільну діяльність, значно рідше потрапляють у неприємності, бо їх природній потяг до активності та дослідження світу скерований у здорове русло. Та, на жаль, у дітей, котрі проживають у сільських місцевостях значно менші можливості у цьому напрямку. Не у всіх селах є музичні та художні школи, спортивні секції чи аматорські театри. Зпочаткувавши постійну футбольну команду у селі Мигове, ми у фонді зрозуміли – це воно! Це те, що необхідно у кожному селі! Тому Фонд “Я майбутнє України” РОЗПОЧИНАЄ КОНКУРС ПРОЕКТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТАЛАНТІВ СІЛЬСЬКИХ ДІТЕЙ. Світова історія знає чимало талантів, які виросли у бідних сім’ях. Ми хочемо дати такий шанс і українським сільським дітям.
Отже! Протягом осені ми приймаємо на розгляд ваші проекти позашкільного розвитку сільських дітей у трьох напрямках:
– мистецтво
– спорт
– наука
Ваші проекти чекаємо на пошті –  marta.lev.ua@gmail.com. У підсумку ми оберемо два із них, які фонд у подальшому повністю профінансує та забезпечить усім необхідним.
Отже:
Ви маєте надіслати свій проект на нашу пошту до 30 листопада.
Проект має дати доступ до занять усім дітям села, незалежно від їх матеріального статку, національності, статі та релігії.
Проект має реалізовуватись у громаді конкретного села.
У проекті мають бути ретельно розписані усі деталі його реалізації (хто проводитиме заняття, де вони проходитимуть, яке потрібне обладнання і тд)
У проекті має бути представлений повний бюджет впровадження і щомісячної підтримки занять
Намагайтесь, аби ваш проект був актуальним (аби діти справді були зацікавлені у цих заняттях), перспективним (аби навички, які отримають діти, справді вплинули на їх життя), та цікавим (відрізнявся від інших ідей, які ми отримаємо)

І, звісно, звертаємося до благодійників – дуже чекаємо Ваших ініціатив! Якщо Ви хочете підтримати конкретні теми (можливо, Ви займаєтесь it, чи полюбляєте саме астрономію), чи конкретні регіони – ми допоможемо Вам знайти прекрасних підшефних і змінити чиєсь життя! Коли-небудь Вам може подякувати Нобелівський лауреат, що саме Ви обладнали лабораторію у його селі, чи відомий атлет розповідатиме у своїх інтерв’ю, що без Вас він би ніколи не почав займатися спортом! Ми шукаємо людей, які вірять в українських дітей, і зможуть допомогти їм розкрити свої таланти!

Чекаємо на Ваші ідеї із нетерпінням! У кожній дитині є надзвичайний талант, і це робота дорослих – створити світ, який дасть змогу його розкрити!

http://www.future-ukr.org.ua/konkurs-proektiv-dlya-rozvytku-talantiv-silskyh-ditej/