Корюківський лісгосп купив кросовер Toyota RAV4 за мільйон

ДП «Корюківське лісове господарство» (Корюківка, Чернігівська область) у кінці травня замовило ТОВ «Автомобільна компанія Сівер-Авто» легковий автомобіль за 1,02 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Закупівля була проведена без використання електронної системи. А в «Прозорро» було просто оприлюднено дані про угоду без самого договору.

Лісгосп закупив кросовер Toyota RAV4 1/987 CVT Lounge AWD. На сайтах автосалонів вказується, що Toyota RAV4 у комплектації Lounge має оздоблення сидінь синтетичною шкірою, датчики паркування (задні), мультифункціональне кермо: підігрів, клімат-контроль з незалежним регулювання температури зон водій / передній пасажир, мультиінформаційний кольоровий дисплей 7,0 дюймів на панелі приладів, аудіо систему Toyota Touch 2 (радіоприймач FM/AM, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 8.0 дюймів та акустичною системою на 6 динаміків.

Toyota RAV4 у комплектації Lounge продають за 976 тис грн., або на 5% дешевше, ніж купив лісгосп. У базовій комплектації RAV4 коштує 700 тис грн.

Засновниками ТОВ «Автомобільна компанія «Сівер-Авто» є Володимир Кривенда та кіпрська «Неолена Ентерпрайзіз ЛТД», бенефіціари Тетяна Бушай та Олег Семінський, директор Вячеслав Ліхонін.

https://nashigroshi.org/2021/06/07/