МІЖ МЕРОМ ЧЕРНІГОВА ТА НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ СТАВСЯ ЧЕРГОВИЙ КОНФЛІКТ

Чорна кішка знову пробігла між Владиславом Атрошенко та двома нардепами від Чернігова Олегом Семінським та Сергієм Гривко.

А все через відвідування заступницею міністра спорту Ніною Лемеш конференції партії діючого міського голови. Там вона заявила, що «в цій команді готова працювати на розквіт Чернігівського краю, на розквіт Чернігівщини, на майбутні здобуття і перемоги».

Народні обранці від партії «Слуга народу» розкритикували візит чиновниці, яку пов’язують з паном Атрошенко, на це зібрання. Мовляв, заступниця міністра має брати участь в управлінні державою, а не у місцевих виборах. Їй порадили написати заяву на звільнення, якщо вона хоче йти на вибори, а не працювати у міністерстві.

В той же час міський голова вирішив підлити масла у вогонь і в ультимативній формі зажадав від нардепів вибачень і визнання своїх помилок щодо критики заступниці міністра. Навіть дав їм на це три дні. Інакше пообіцяв «відповідну реакцію». Він чомусь згадав про скандали і «зашквари» слуг народу і назвав поведінку Олега Семінського та Сергія Гривка – безглуздою і безвідповідальною.

Народні обранці не забарилися з відповідями. Так, Сергій Гривко вважає правильною свою критику чиновниці міністерства. А погрозам і образам від мера Атрошенка мають дати правову оцінку, вважає нардеп.

 

Більш багатослівною, ілюстрованою і багатою на епітети виявилася реакція іншого слуги народу Олега Семінського. Він назвав поведінку міського голови на сесіях міськради «наче на бандитських сходках». Дорікнув тому про «плитку у три дорога, біогаз у власну кишеню та 125 мільйонів за півтора кілометри дороги», «чортове колесо» в археологічній зоні з сумнівними інвесторами, а також байдужість до долі багатьох чернігівців, яким потрібна допомога.

Олег Семінський провів паралель між міським головою Атрошенком і «донами» та «царями», а також пообіцяв зупинити його на майбутніх місцевих виборах.

Сама ж заступниця міністра спорту Ніна Лемеш, через яку і сталася ця сварка, поки ніяк не прокоментувала ситуацію.

https://val.ua/site/118020