Мінрегіон ініціює політичні консультації щодо децентралізації

Команда Мінрегіону розпочинає політичні консультації з партіями, які беруть участь у парламентській кампанії, щодо реформи децентралізації та подальших кроків для її продовження.

У майбутньому парламенті вирішуватиметься доля ключової  для України реформи. Від рішень та законів, які прийматимутися Верховною Радою, залежатиме її успішне  продовження та завершення.

Вже 5 років команда Мінрегіону спільно з європейськими партнерами та експертами впроваджує реформу децентралізації, яка має результати і визнана найуспішнішою – як міжнародною спільнотою так і українцями.

Сьогодні децентралізація має виклики з точки зору часу та законодавчого забезпечення.

Мінрегіон ініціює проведення консультаційних зустрічей експертів міністерства з політичним партіями та їх кандидатами до парламенту, щодо децентралізації.

Такі зустрічі дадуть можливість отримати максимальну картину щодо реформи, стануть підставою для майбутнього прийняття рішень у парламенті та розпочнуть політичний діалог навколо неї.

Децентралізація має стати незворотною! Це дуже важливо для України та українців!

Запрошуємо всіх представників політичних сил подати заявку на участь в консультаціях  на електронну адресу pr734@kmu.gov.ua, контактний телефон: (044) 256-63-47, (097) 100-22-22 (Ірина Василівна).

http://www.minregion.gov.ua/press/news/minregion-initsiyuye-politichni-konsultatsiyi-shhodo-detsentralizatsiyi/