Міський голова Чернігоів поліції: Вирішуйте проблему з гральним бізнесом

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликав міський відділ поліції вживати заходів щодо незаконного грального бізнесу, який працює під вивісками лотерей. Про це говорилося 27 серпня на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

«На рівні України всі вже знають, що, можливо, вище керівництво силових структур «кришує» гральний бізнес, який заборонений в Україні, – висловив свою думку міський голова Владислав Атрошенко. – І такі приміщення, які працюють як лотерейні заклади, насправді – це гральні заклади. Є сподівання, що нова влада на рівні держави почне вирішувати це».

На думку мера, це реально небезпечні речі. Коли бізнес законний, його контролює та регулює держава. І у такому випадку є мінімум ситуацій, коли, приміром, хтось із дому виносить останні речі. І грають більш заможні люди, які можуть собі це дозволити.

«В країні, у якій гинуть люди за незалежність, з іншого боку в такій кількості поширені гральні заклади, поширюються наркотики. Це зазіхання на честь правоохоронних органів і навіть на честь всієї держави, яка хоче бути європейською. Тому звертайте на це увагу», сказав міський голова.

Агенцiя