Набір на тренінг з ефективної роботи розслідувальної редакції

робота розслідувальної редакції (1)

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує набір на триденний тренінг «Ефективна робота розслідувальної редакції».

Дата та місце проведення: 14-16 січня 2020 року, м. Львів, Школа журналістики Українського католицького університету.

Цільова аудиторія: редактори/ки та їхні заступники/ці, які працюють у незалежних розслідувальних проєктах та/або медіа, які хочуть розслідувати.

Ми запрошуємо на тренінг тих, хто хоче дізнатися як створити власний розслідувальний проєкт і ефективно керувати ним. Учасники та учасниці разом з тренером «пройдуть» всі етапи становлення та розвитку розслідувальної редакції, в тому числі її структурування та алгоритмізацію, а також дізнаються як керувати репортерами та організувати відділ новин, щоб вони мали за місію – розслідувати.

Тренер – Нільс Гансон, розслідувальний редактор відділу новин SVT та редактором програми Uppdrag gransknings. Гансон з 2003 по 2018 роки був шеф-редактором програми UG («Місія розслідувати»), яка виходить на шведському телебаченні SVT. За свою кар`єру він отримав 6 розслідувальних нагород.

Для участі у тренінгу заповніть анкету-заявку до 19 грудня 2019 року (включно): http://bit.ly/UG-RPDI 

Група учасників/ць (до 16 осіб) тренінгу формується на конкурсній основі. Відібрані учасники/ці будуть повідомлені про результат конкурсу до 22 грудня  2019 року.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам/цям з інших міст пропонується проживання та компенсація вартості проїзду. Організатори також забезпечують харчуванням на час проведення тренінгу.

Більше подробиць – на сайті ІРРП.

З усіх питань звертайтеся за номером телефону (098) 24-717-34 або пишіть на електронну скриньку olexandrvoloshyn199@gmail.com

Контактна особа: Олександр Волошин, координатор проєкту з розвитку розслідувальної журналістики ІРРП.

Проект реалізується в рамках Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EU Anti-Corruption Initiative, EUACI). EUACI фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії (DANIDA).