Обговорення проєкту Антикорупційної програми обласної державної адміністрації на 2021-2023 роки

У середу, 10 березня 2021 р, відбудеться засідання за «круглим столом» щодо публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми обласної державної адміністрації на 2021-2023 роки.

Початок заходу: о 15:00 год.

Місце проведення: кім. 5 Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (вул. Шевченка, 7, м. Чернігів).

Організатор заходу та розробник проєкту Антикорупційної програми обласної державної адміністрації на 2021-2023 роки: головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Вересоцький Іван Валерійович.

Головною метою обговорення проєкту програми є здійснення принципу доступності будь-якої особи брати участь у підготовці Антикорупційної програми у встановленому законодавством порядку. Впровадження дієвих превентивних механізмів запобігання корупції в обласній державній адміністрації.

Проєкт Антикорупційної програми обласної державної адміністрації на 2021-2023 роки розміщено за посиланням https://cg.gov.ua/index.php?id=33799&tp=1

Контактна особа: головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Вересоцький Іван Валерійович, тел.: (0462) 675-806, е-пошта: veresockiy@regadm.gov.ua.

До участі запрошуються: представники соціальних груп населення, громадських організацій, інститутів громадського суспільства, органів місцевого самоврядування та інших зацікавлених суб’єктів (заінтересованих сторін), громадян.

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією прохання дотримуватися соціальної дистанції, правил особистої гігієни та використовувати захисні маски у громадських місцях.