Олег Авер’янов переписав майно на підконтрольні фірми

Голова виконкому РПЛ Олег Авер’янов переписав майно на підконтрольні фірми, щоб не ділитися із екс-дружиною, – матеріали суду

Голова виконкому РПЛ Олег Авер'янов переписав майно на підконтрольні фірми, щоб не ділитися із екс-дружиною, – матеріали суду

Перед розлученням із Євгенією Авер’яновою у 2015 році голова виконавчого комітету Радикальної партії Олега Ляшка Олег Авер’янов переписав левову частку свого бізнесу майна на підконтрольні йому фірми.

Про це стало відомо під час судового засідання 18 лютого 2020 року в Апеляційному суді Чернігівської області, передає кореспондент Нова Влада.

Відео цього судового засідання можна переглянути ТУТ.

Зараз суд розглядає справу про розподіл майна екс-подружжя Євгенії та Олега Авер’янових, які розлучилися у березні 2015 року. Нагадаємо, у подружжя є двоє спільних дітей. У жовтні 2018 року Олег Авер’янов одружився вдруге.

«За кілька місяців перед розлученням Олег Авер’янов подарував свої частки у бізнесі іншим особам, а дорогі автівки та нерухомість переписав на підконтрольні йому фірми, – заявила в ході засідання Євгенія Авер’янова. – Методом шантажу він змусив мою матір стати на свій бік і подарувати йому будинок, який формально був записаний на ній, але будувався за наші спільні кошти. І тепер ми з дітьми фактично опинилися на вулиці».

Адвокат Олега Авер’янова Наталя Неупокоєва заявила, що кошти, отримані від продажу елітної нерухомості її підзахисний витратив на потреби родини. Але жодних доказів цьому твердженню не надала.

Нагадаємо, у січні 2020 року Київський апеляційний суд виніс рішення про відновлення нарахування аліментів у розмірі однієї третьої від здійснення підприємницької діяльності. До цього Олег Авер’янов сплачував аліменти з меншої суми.

Заслухавши обидві сторони, головуюча суддя оголосила перерву у судовому засіданні до 10:00 16 березня 2020 року.

Нова Влада.