Поїздки в Європу для професійного розвитку

Для цього ми підготували вам свіжу порцію найцікавіших можливостей у Європі:

Для студентів-журналістів, політологів та комунікаційників. Піврічне та річне стажування у Брюсселі у 2020 році. Дедлайн – 23 грудня.

Для молодих активістів. Участь у конгресі Ради Європи. Дедлайн – 3 січня 2020 року.

Для митців. Резиденція зі створенням проектів у м. Лулео, Швеція. Дедлайн – 12 січня 2020 року

Для митців зі сфери візуального та медіамистецтва, арт-критиків та кураторів. Стипендія на стажування в Австрії. Дедлайн – 31 січня 2020 року.

Для студентів IT. Двомісячна літня школа з розробки IT проектів в Швейцарії. Дедлайн – 31 січня 2020 року.

Для молоді до 21 року. Гранти мобільності на поїздки до будь-якої обраної вами країни Європи. Дедлайн – 15 лютого 2020 року.

Трохи більше тижня залишається до завершення прийому заявок на тренінг House of Europe для молодіжних лідерів.

На Active Citizens Camp 3-7 лютого у Сумах ми збираємо активну молодь з усієї України. Дедлайн – 16 грудня.
Для своєї програми дитячих таборів ми шукаємо партнерів, які допоможуть нам розробити програму таборів та їх успішно провести у наступні три роки. Дитячі програми будуть присвячені темам екології, здоров’я, толерантності, інклюзії, яка розпочнеться в травні 2020 року. Дедлайн – 27 грудня.
В неділю, 8 грудня – дедлайн для реєстрації на Конференцію-шоукейс «Культурні відносини України та Європейського Союзу:  Премії ЄС у сфері культури», яка відбудеться 16 грудня.

Під час конференції обговорять премії ЄС з архітектури, культурної спадщини, музики, літератури та перспективи участі у них українських митців.