Презентація проєкту ” Боротьба з корупцією в Харківській області ” .

Презентація підтриманого проєкту ” Боротьба з корупцією в Харківській області ” пройшов 21 березня 2023 року.
Мета проекту – проведення 5 антикорупційних розслідувань у сфері медицини та відбудови для забезпечення зменшення випадків корупційних схем у даній сфері.
В звітній період експертом-аналітиком буде проведено моніторинг публічних закупівель у сфері медицини та відбудови. У разі виявлення порушень планується складання заяв про вчинення правопорушення до Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Національного агентства з питань запобігання корупції.
Цей проект був підтриманий в рамках конкурсу міні-грантів «Підтримка антикорупційних розслідувань на регіональному та місцевому рівнях». Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» реалізує ініціативу, направлену на підвищення рівня участі органів громадянського суспільства у реалізації антикорупційної реформи на місцевому рівні в північній частині України: Чернігівській, Сумській та Харківській областях.
Проект «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права» впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.
Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Ukraine
Чернігівський Центр Прав Людини