Протистояння на кордоні

Пропуск транспортних засобів та громадян в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на україно-білоруському кордоні, обмежили. Це сталося через те, що сотні хасидів, які намагаються потрапити до нашої країни, фактично заблокували весь рух.

Врегулювати ситуацію намагався навіть голова державної прикордонної служби Сергій Дейнеко. Він наголосив, що в Україні діє постанова Кабміну про заборону в’їзду іноземних громадян на територію країни через карантин.

Виконуючи рішення уряду, прикордонники не пропускають іноземців на територію України, і вони залишаються на території Білорусі, попри всі роз’яснення щодо карантинних обмежень, які діють в нашій країні.

Станом на ранок вівторка ситуація в “Нових Яриловичах” залишається патовою – незаконного перетину державного кордону не допущено, але хасиди все ще залишаються на пункті пропуску.

Протистояння на кордоні| Факт-новини

Протистояння на кордоніПропуск транспортних засобів та громадян в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на україно-білоруському кордоні, обмежили. Це сталося через те, що сотні хасидів, які намагаються потрапити до нашої країни, фактично заблокували весь рух. Врегулювати ситуацію намагався навіть голова державної прикордонної служби Сергій Дейнеко. Він наголосив, що в Україні діє постанова Кабміну про заборону в’їзду іноземних громадян на територію країни через карантин.Виконуючи рішення уряду, прикордонники не пропускають іноземців на територію України, і вони залишаються на території Білорусі, попри всі роз'яснення щодо карантинних обмежень, які діють в нашій країні.Станом на ранок вівторка ситуація в "Нових Яриловичах" залишається патовою – незаконного перетину державного кордону не допущено, але хасиди все ще залишаються на пункті пропуску.

Опубліковано Факт-новини Вівторок, 15 вересня 2020 р.