Про корупцію в Чернігівській міській раді розповіла місцева депутатка

Сьогодні є дві війни ─ це зовнішня війна з агресором, з Росією, і друга ─ внутрішня: це війна з корупцією».

На цьому наголосила депутатка Чернігівської міської ради Марина Рейко у програмі «Інша думка» — спільному проекті видань «Суспільний кореспондент» і «Новини Чернігівщини».

«Чи є корупція в Чернігівській міській раді?» — такою була тема «Іншої думки».

Марина Рейко — яскрава особистість, яка сміливо й відкрито говорить про різні проблеми, про які ніхто більше з депутатського корпусу міськради, не порушує.  

Пані Марина зупинилася на комерційно-корупційних схемах в освітянській галузі і, зокрема, в дитячих установах міста.

Виявляється, раніше за орендовану площу необхідно було сплачувати більше тисячі гривень в місяць, але коли підприємці вимушені були залишити ці приміщення (їм сказали, що мало вони  платять), то вже нові сплачують за оренду біля 20 гривень в місяць.

— Виходить так: раніше платили біля двох тисяч гривень і це було замало, а тепер до 20 гривень — і нормально, — зауважила депутатка.

За словами Марини Рейко, орендарями наданих місць є нібито родичі начальника управління освіти міської ради. До того ж, як зазначила пані Марина, заняття для дітей у дошкільних закладах коштує в місяць 380 гривень, однак зараз масово хворіють діти і ніхто цих коштів батькам не повертає.

Зупинилася депутатка й на недоотриманні бюджетом міста великих сум від діяльності комунального підприємства «Парковка та ринок».

Подробиці — у відеосюжеті:

Що за істота, яка полює за гадами і з якою ототожнює себе Марина Рейко? Яке найкрасивіше місце, в якому знову хотілося б побувати пані Марині? Хто є лідером у сім’ї? У чому суть конфлікту з однопартійцями? А також про інші секрети від Марини Рейко ─ в окремих відеопублікаціях.

https://bilahata.net/pro-koruptsiiu-v-chernihivskiy-miskiy-radi-rozpovila-mistseva-deputatka/?_utl_t=fb&fbclid=IwAR1KRGM9nz-VZsTBbZIozxs_L3pJKFBGDfDlG_bD3W365nbZ3SfDGSUt9JE