Регіональна Євросесія від Представництва ЄС «Влада та ГО: здобутки у співпраці» ПРЕС-АНОНС

5-6 травня Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на онлайн вебінари, присвячені обговоренню реалізованих проєктних ініціатив представниками влади та громадського сектору в рамках програм від Європейського Союзу.

 Що? Регіональна Євросесія «Влада та ГО: здобутки у співпраці»

Коли? 5-6 травня (вівторок – середа), 16:00 – 17:00

Для кого? Представники громадських організацій, благодійних фондів, аналітичних центрів та навчальних закладів, місцевої влади, що мають досвід співпраці з проєктами Євросоюзу та займаються утвердженням європейських цінностей.

Захід буде присвячений обговоренню історій успіху співпраці місцевої влади та неурядових організацій у реалізації проєктів, що фінансуються Європейським Союзом. Спікери будуть презентувати свої проєкти, ділитися досвідом участі в грантових ініціативах ЄС, а також розкажуть про короткострокові та довгострокові результати своєї діяльності.

Участь у вебінарах безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/Eurosession

5 травня (вівторок), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/L12pVuuXglc

6 травня (середа), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/owijbqvrM2M

Захід проводиться Представництвом Європейського Союзу в Україні. Він є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями заходу, будь ласка, звертайтеся до Аліси Тягун, тел +38(095)726-54-66, atiagun@internews.ua, або до Станіслава Королькова, тел +38(099)455-23-75, skorolkov@internews.ua

 Зареєструвавшись на подію, Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних, а також на фото- та відеофіксацію