Можливості від ЄС: тренінг для кіномитців в Італії, навчання комунікації у Франції та менторська програма з civic tech

Для професіоналів сфери кіноіндустрії. Тренінгова програма в Італії. Дедлайн – 15 травня
Для видавництв. Гранти на художні переклади від Creative Europe. Дедлайн – 28 травня
Для медіа та професіоналів з комунікації. Конкурс на отримання стипендії на навчання за спеціальністю «Комунікація та медіа» в Парижі. Дедлайн – 15 травня
Для митців та громадських організацій. Онлайн-нетворкінг “Культурна робота та інклюзія”. Дедлайн – 11 травня
Для професіоналок у сфері civic tech. Менторська програма з німецькими експертами. Дедлайн – 10 травня
Для діджитал-митців початківців. Конкурс проєктів від ірландського фестивалю North East of North. Дедлайн – 20 травня

 

House of Europe запрошує професіоналів зі сфери культури отримати стипендію у 3000 грн за проходження онлайн-курсів. Перелік курсів постійно поповнюється, і кілька з них вас точно зацікавлять:Фінансовий менеджмент

Культура та політика: багатозначність (взаємо)зв’язків

Стати змінотворцем: вступ до соціальних інновацій

Вступ до створення особистого бренду

Зцілення мистецтвом

Навички роботи в команді: ефективно спілкуватися в групах

Після проходження курсів вам треба всього лише подати заявку на нашому сайті та практично гарантовано отримати стипендію.

 

Нова онлайн-платформа ЄС Europa Nostra Agora запрошує організації, що займаються захистом культурної спадщини поділитися найкращими прикладами своїх діджитал-проєктів. Для цього достатньо надіслати опис свого проєкту організаторам. Після попереднього відбору, найцікавіші проєкти розмістять на діджитал-платформі Europa Nostra Agora, в соцмережах та ньюслеттері ресурсу та презентують таким чином на рівні ЄС та усього світу.

 

Наш партнер Creative Europe запрошує 15 травня на 13:00 на інтерв’ю з Михайлом Глубоким, директором з розвитку фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. та креативної спільноти IZONE. Спікер розкаже про досвід мережування на прикладі Trans Europe Halles та поділиться думками навіщо українським організаціям входити до міжнародних нетворків, яке портфоліо організації для цього потрібно, чому це позитивно впливає на масштабування роботи та як обрати мережу, яка підійте саме вам?