Спогади про минуле навіяні сьогоденням

У 2011 році 95 Квартал вперше побував зі своїм виступом у Чернігові.

Ми взялася за нетривіальну діяльність, як для громадського об’єднання, організувати виступ цього колективу в обласному центрі. Там я вперше особисто зустрівся із Володимиром Зеленським та колективом  95 кварталу, як організатор. 2, 5 години на сцені – вони реально «пахали». На сцені – професіонали, веселі, жартівливі. Спілкування з артистом було легким.

Сьогодні знову зустріч у Чернігові – але він вже не лідер гурту, а лідер держави Україна. Народ обрав його на посаду президента, побачивши в ньому реального Слугу народу, якого він гарно зіграв у однойменному серіалі.  Гарний режисер, актор, пародист – це його, у нього була зіграна команда.  Сьогодні Він один –тієї команди немає і задачі зовсім інші. Корупція, поліцейське, прокурорське, судове та державне свавілля – за рік ніяких змін. При непрацюючій правоохоронній та судовій системі зневірені батьки сьогодні звертаються до Президента! (:  Як бачимо йде концентрація влади в одних руках. Але небайдужі громадяни можуть та повинні протистояти несправедливості. Сьогоднішня акція є цьому підтвердженням – Ми мовчати не будемо!!! Замість ручного управління вимагаємо дієвої правоохоронної та судової системи!

«Статистика, яка шокує. ДБР розслідує близько 5 000 кримінальних проваджень за фактами жорстокого поводження з боку правоохоронців, в тому числі катувань.»

Олександр Підгорний