Стартує онлайн-академія “Відкривай Україну”

Учасники освітнього проєкту “Відкривай Україну” будуть вчитися проєктного менеджменту, цифрової та комунікаційної майстерності, матимуть онлайн-зустрічі з відомими блогерами та представниками громадських організацій, які вже змінили свої міста та села.

Онлайн-академія, яка стартує 16 квітня 2020 року, пропонує молоді відеогайди із зйомки на смартфон, уроки анімації, ефіри зі знаменитостями та лідерами громадських організації, статті та дописи експертів з фандрейзингу, дизайн-мислення тощо.

Під час проєкту “Відкривай Україну”, який охоплює понад 6 тисяч школярів з усієї України, підлітки мають навчитися втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста і села. У зв’язку з карантином та пандемією, проєкт зазнав змін і перейшов в онлайн. Зміст і тематика проєктів набувають нових форм.

Академія “Відкривай Україну” складається з чотирьох навчальних блоків:
🐅Академія цифрової майстерності,
🐅Академія проєктної майстерності,
🐅Академія комунікаційної майстерності,
🐅Академія сталого розвитку.

У кожному із блоків будуть навчальні відео, онлайн зустрічі та дописи на відповідні тематики. Також заплановані ефіри з зірками музичної сцени, кіно та телебачення.

Навчання почнеться з “Академія цифрової майстерності”, під час якої будуть доступні навчальні відео про зйомки та монтаж відео з мобільних телефонів, адже зараз учасники проєкту “Відкривай Україну” знімають відео на тему підтримки боротьби проти коронавірусу.

Долучитися може кожен! Чекайте деталей!

☝️до речі, шукайте нас в інстаграмі @vidkruvai.ukrainu

організатори: Освітній проєкт “Відкривай Україну” та Фундація соціальних інновацій “З країни в Україну”