Тримайте свіженьку добірку можливостей в Європі

Для митців. Резиденція у Нідерландах. Дедлайн – 1 березня

Для молодіжних працівників. Тренінг в Німеччині. Дедлайн – 16 березня

Для культурних менеджерів. Міжнародна освітня програма у Вроцлаві та Львові. Дедлайн – 28 лютого

Для молодих кураторів. Конкурс кураторських проектів від Gether Contemporary, Данія. Дедлайн – 17 лютого

Для молодих режисерів, продюсерів та студентів. Літнє стажування у Вищій національній школі зображення та звуку у Франції. Дедлайн – 13 березня

Для студентів. Стипендії на магістратуру в Німеччині. Дедлайн – 31 березня

Для молодіжних працівників та молодих лідерів. Тренінг в Бельгії. Дедлайн – 9 березня

 

Не знаєте як розважити дитину влітку? Хочете, щоб вона провела канікули з користю? Ми це вже передбачили і запрошуємо ваших дітей 11-13 років провести на початку червня два насичених подіями тижні у Європейському таборі під Києвом. Під час табору дитина матиме можливість поспілкуватись з волонтерами з країн ЄС, відкрити для себе мови Європейського Союзу та дізнатись більше про цінності ЄС. Дедлайн – 15 березня.

 

Для організації кількох навчальних подорожей для менеджерів креативних хабів та соціальних підприємців у 2020 році House of Europe шукає партнерів у країнах ЄС. Ми очікуємо від партнерів розробку концепції подорожі, логістичну її організацію та супровід, комунікаційну підтримку. Дедлайн – 1 березня.

 

У House of Europe до кінця лютого триває конкурс для організацій, що працюють з творчою молоддю. Ми надамо переможцям гранти  на реалізацію мистецьких проєктів для молоді віком від 16 до 25 років. А втіленню проектів посприяють наші партнери – молоді митці з ЄС, які стануть менторами для кожної програми.

 

Керуюча інституція House of Europe Gothe-Institut Ukraine на 50% робочого часу шукає нового/-у колегу з досвідом планування та реалізації проектів в ініціативу «Бібліотека та інформація» до регіонального проекту «Цифровий суверенітет». Проект має на меті об‘єднати учасниць та учасників громадянського суспільства з Німеччини та України, а також країн регіону Східна Європа, Росія та Центральна Азія.

 

Наші партнери Creative Europe чекають вас на два інфодні у Києві. Під час інформаційної зустрічі 24 лютого ви зможете дізнатись про усі особливості підготовки заявки на конкурс для музикантів “Спільне створення та спільне виробництво”, а 28 лютого розберетесь, як виграти грант у конкурсі “Поєднання культури та аудіовізуального контенту через цифрові технології”.