Умови конкурсного відбору для участі у Програмі USAID DOBRE

У четвертому раунді DOBRE вибере 25 ОТГ. До відбору запрошуються громади, що вже завершили процес добровільного об’єднання та відповідають перспективному плану, що затверджений Кабінетом Міністрів України. Відбір буде проходити в два етапи.

Перший етап включатиме оцінювання поданих громадами заявок. Відбіркова комісія визначить список громад, що будуть запрошені до другого етапу. Другий етап буде включати два завдання:

1) проведення співбесід з ключовими представниками ОТГ (представники ОМС, громадського сектору, бізнес середовища) для визначення зацікавленості в реалізації програми та мотивацію,

2) виконання завдання щодо залучення громадян в громаді.

До програми потраплять ті громади, які наберуть найвищі бали за заявки і доведуть свою готовність і мотивацію працювати у програмі, на другому етапі конкурсу.

Завантажити заявку 

Як подати заявку: Заповніть заявку і надішліть її на електронну адресу програми DOBRE, вказавши у темі листа «назва ОТГ заявка DOBRE»:

DOBRE@globalcommunities.org, а також надішліть роздруковану і підписану заявку та всю підкріплюючу документацію поштою до офісу програми DOBRE не пізніше кінцевого терміну подання заявок:

Програма DOBRE

вул. Ділова 5Б, 5-ий поверх, оф. № 510

Київ 03150

***

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. З 2016 року програма USAID DOBRE підтримала 75 громад в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.  З червня 2020 Програма розпочинає свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.