У Чернігові поліцейські припинили діяльність підпільного грального закладу (Фото, відео)

Слідчі та оперативники Чернігівського відділу поліції за силової підтримки КОРД припинили діяльність нелегального грального закладу, який всупереч вимогам закону працював у спальному районі Чернігова.

Щойно правоохоронці отримали інформацію про його діяльність, оперативники та слідчі Чернігівського відділу поліції відправилися туди для проведення санкціонованого обшуку.

Як виявилося, власники незаконного бізнесу маскували цей заклад під приміщення, у якому ніхто не проживає та не проводить господарську діяльність. На фасаді приміщення не було ані вивіски, ані графіку роботи, а вікна щільно завішані чорним полотном.

Попередньо встановлено, що клієнти потрапляли всередину за записом. Поліцейським вдалося туди зайти лише завдяки силовій підтримці КОРД, зрізавши замки. Попри відсутність будь-яких ознак діяльності зовні, всередині в цей час перебували четверо осіб. Роль кожного з них буде встановлена в ході слідства.

За результатами обшуку поліцейські вилучили в гральному закладі 34 системні блоки, 36 моніторів, мобільний телефон та понад дві сотні гральних фішок. Окрім цього,  речовим доказом у справі став ймовірний виторг від незаконної діяльності  (близько 13000 гривень та 200 доларів США).

Триває досудове розслідування в рамках провадження, відкритого за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу).