Фонд «Альянс демократій» оголошує конкурс на участь у стипендійній програмі

Фонд “Альянс демократій” оголошує відкриття конкурсу на участь у стипендійній програмі “DemTech 2021” (2021 DemTech Fellowship program).

У світі, де технологічні інновації дедалі більше впливають на демократичні процеси, підприємцям потрібно переглянути, як вони творять свої подальші інновації та починання для загального блага.(Dem)ocracy (Tech)nology (демократична технологія) — ми розглядаємо DemTech як інновації, які можуть та здатні зміцнити основні принципи демократичного управління шляхом перерозподілу влади, ресурсів та багатства для творення соціальної економіки.

Техпідприємці з України, Грузії чи Молдови мають можливість отримати повну стипендію. Крім класичних занять, стипендіати дізнаються, як інтегрувати більш демократичні принципи у свої інновації та підприємства. Протягом 4-місячного періоду стипендіати пройдуть двотижневі уроки, починаючи з лютого 2021 року, отримають наставника та матимуть можливість взяти участь у Copenhagen Democracy Summit, щоб ознайомити інвесторів зі своїми проєктами та дослідити екосистему стартапів в Данії.

Примітка: Стипендія повністю фінансується.

Кінцевий термін подання заявок — 15 січня 2021 року.

Детальніше про стипендію читайте тут.