Центр “Доброчин” оголошує переможців

   Центр “Доброчин” оголошує переможців для участі в проєкту з розвитку інфраструктури для залучення молоді до процесів прийняття рішень в Чернігівській області.
   На конкурсній основі, 5 територіальних громад стали переможцями, серед яких:
      Бахмацька міська територіальна громада
      Городнянська міська територіальна громада
      Деснянська селищна територіальна громада
      Кіптівська сільська територіальна громада
      Ріпкинська селищна територіальна громада
    Участь в проєкті допоможе громадам вдосконалити молодіжне законодавство, щоб забезпечити залучення і підтримку молоді та сприятиме росту молодіжної діяльності в громадах через навчання та підтримку.
   Експерти разом з активною молоддю допоможуть розробити, прийняти та застосувати місцеві нормативні акти – Положення про Молодіжні ради, а також Молодіжні програми на локальному рівні.
   Для того, щоб молодь могла брати участь у суспільному житті в своїх громадах, вона повинна відчувати себе залученою як зацікавлена сторона у будь-яку розробку політики та реалізацію молодіжних програм та стратегій, а також усвідомлювати свою причетність до дій, в яких вони беруть участь.
💥   Діяльність проходить в рамках проекту Центр Доброчин / Dobrochyn Centerт «Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки European Endowment For Democracy.