Як завершити гарно робочій тиждень? Випити кави та поговорити, як досягати успіху без хабарів!

В Нижньодуванської ОТГ до боротьби з вірусом «корупція» залучилась молодь та навчальні заклади. 7 серпня 2020 року в об’єднаної громаді прокотилася «хвиля» Антикорупційних Кава Зустрічей. Заходи проводились в Нижньої Дуванке та Новочервоном в рамках проекту «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні». Учасники обговорювали існуючі боротьби з вірусом «корупція», та визначили для себе мери профілактики. Знайомтесь!

      Для попередження розповсюдження вірусу «корупція»:

  1. Дотримуйтесь правил гігієни рук та тримайте їх в чистоті! Часто мийте руки водою з милом після того, як вам запропонують вирішити ваше питання заражені вірусом.
  2. Тримайте соціальну дистанцію від тих, хто чхає на антикорупційні закони.
  3. Носить маску неприйняття корупції та рішучої відмови, коли перебуваєте в оточені заражених людей.
  4. Ні в якому разі не йдіть на самоізоляцію після контакту з зараженим вірусом, а продезінфікуйте хворого словесним санітайзером з розчином антикорупційних запобіжників.
  5. У разі підвищення температури бажання дати хабаря, появи чхання на антикорупційні закони – звертайтесь за медичною допомогою к нам.

Дотримуйтесь наших рекомендацій! Міцного вам душевного здоров’я!

         Нагадуємо, що Нижньодуванська ОТГ стала одним із партнерів громад-учасниць проекту «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», який виконує коаліція громадських організацій – Ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії у 8 областях України.

 

 

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», що виконується за фінансової підтримки Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерланди та у партнерстві з Мережею* Ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії.

 *Волинський Інститут Права (Волинська область), Центр Громадської Адвокатури (Львівська область), Асоціація сприяння самоорганізації населення (Одеська область), Фонд Розвитку міста Миколаєва (Миколаївська область), Причорноморський Центр Політичних і Соціальних досліджень (Херсонська область), Громадська Ініціатива Луганщини (Луганська область), Центр «Доброчин» (Чернігівська область), Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики (Дніпропетровська область).