5 листопада 2021 року о 14:00 в Сумському прес-клубі відбудеться брифінг щодо презентації проєкту «Аналіз діяльності комунальних підприємств Сумської міської ради у 2021 році».

5 листопада 2021 року о 14:00 в Сумському прес-клубі (Покровська площа, 13) відбудеться брифінг щодо презентації проєкту «Аналіз діяльності комунальних підприємств Сумської міської ради у 2021 році».
У рамках даного проєкту Громадська організація «Ліга змін» планує викрити можливі корупційні схеми у системі комунальних підприємств міста Суми й сприяти пошуку та покаранню корупціонерів правоохоронними органами через висвітлення порушень та співпрацю з правоохоронцями.
Спікери:
• Ірина Кузіна, голова ГО «Ліга Змін»;
• Ганна Горпинич, координаторка проєкту.
Проєкт став одним із переможців конкурсу в Сумській обл. «Підтримка антикорупційних розслідувань на регіональному та місцевому рівнях», організованому громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів в м. Києві.
Метою конкурсу є:
• викриття корупційних схем та корупціонерів серед політиків, чиновників та урядовців у різних сферах громадсько-політичного життя;
• привернення уваги громадськості до корупції в органах влади;
• спонукати правоохоронців до пошуку й покарання винних шляхом співпраці з громадськими антикорупційними ініціативами.
Проект «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права» впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.