Брифінг – презентація проєкту “Антикорупційний дорожній контроль”

Черговий брифінг – презентація підтриманого проєкту “Антикорупційний дорожній контроль” пройшов 13 березня 2023 року.
👉Метою проекту є моніторинг не менш ніж 30 тендерів на дорожній ремонт, виявлення фактів корупції під проведення тендерів та їх виконання. Під час реалізації проекту планується здійснити моніторинг закупівель на ремонт доріг в Чернігівській області, здійснити аналіз для виявлення корупційно ризикованих закупівель, зібрати інформацію та документи для підтвердження фактів корупції під час витрат на ремонт доріг.
👉Цей проект був підтриманий в рамках конкурсу міні-грантів «Підтримка антикорупційних розслідувань на регіональному та місцевому рівнях». Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» реалізує ініціативу, направлену на підвищення рівня участі органів громадянського суспільства у реалізації антикорупційної реформи на місцевому рівні в північній частині України: Чернігівській, Сумській та Харківській областях.
📌Проект «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права» впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.