Муніципальна варта з початку тижня ліквідували 34 графіті із рекламою психотропних речовин

Співробітники Муніципальної варти Чернігова тільки з початку тижня ліквідували 34 графіті із рекламою психотропних речовин на будівлях міста (деякі з прикладів на фото). Також вони склали низку приписів власникам приміщень, де з’явилися графіті, для своєчасного їх усунення.
Муніципальна варта наголошує, що дотримання Правил благоустрою – обов’язок усіх жителів міста, а від боротьби з проявами нелегальної торгівлі наркотиками, залежить безпека кожного з чернігівців.
Самі ж графіті поза межами спеціально визначених місць – є порушенням Правил благоустрою, яке тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу
та відшкодування збитків завданих майну громади чи окремих громадян.
Також ми нагадуємо, що повідомити про порушення Правил благоустрою можна міському колл-центру за допомогою цілодобової гарячої телефонної лінії, сайту та мобільного додатку.
Адреса офіційного сайту міського контакт-центру – http://chmkc.com.ua!
Функціонує додаток для смартфонів – «Call-центр CityOn. Чернігів» та цілодобова гаряча лінія тел. 0-800-50-93-50 (дзвінки безкоштовні з мобільний та міських телефонів).

На изображении может находиться: на улицеНа изображении может находиться: один или несколько человек и на улице
На изображении может находиться: дом, дерево, небо и на улицеНа изображении может находиться: один или несколько человек и на улице